Hemma!

Nu har vi precis landat hemma efter tre helt underbara dagar! Vädret spelar verkligen helt klart roll när man är på Falsterbo…

Har lite snabbt kollat igenom bilderna vi har tagit. Tyvärr gav mitt zoom-objektiv upp totalt första dagen, så alla bilder är tagna med ett fast objektiv. Det vill säga, det går inte att zooma med. Men en del bra kort blev det, och mer kommer.

IMG_3041 Vår favorit till segern i 5-års championatet, Emilie Nyreröd med U. Bolt. De slutade på en 4:e plats totalt, och blev även uttagna till UVM i Verden!IMG_3030Emilie och U. BoltIMG_2982 En annan favorit, Ida-Linn Lundholm med Sankt Erik II 1265, de kom 6:a i 5-års championatet, och även de blev uttagna till UVM.IMG_2975 IMG_2967 Ida-Linn och Sankt Erik II 1265IMG_2930 Och en tredje favorit, Anna Svanberg med Hermes. Anna red ungefär 100 hästar, och vi är djupt imponerade över hennes mjuka fina ridstil. Mer sånt! 🙂IMG_2927Anna och Hermes i Grand Prix.

//Emma

2 reaktioner på ”Hemma!”

  1. Hej!
    Vad heter hermes mer än hermes? =)

    *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *