Klipp från igår!

HERREGUD vad mycket spam vi får det är helt sjukt. Jag har suttit och raderat 2000 skräppost meddelanden. Jag hoppas att vi inte raderat några av era kommentarer i farten!

Här kommer ett litet ihopklipp från igår. Av någon anledning så blev det slutet av träningen som kommer först på klippet. Han kändes riktigt fin igår Arras måste jag säga, det finns mycket att arbeta vidare på men det känns som att vi är på rätt väg!

/Maria

16 reaktioner på ”Klipp från igår!”

 1. Jag är så jäkla imponerad, jättekul att de era träningar!! 😀

  Jag har en helt annan fråga också, du skrev vem det var som hade gjort en tecknad tavla på Arras som du hade fått för ett tag sen, men jag kan inte hitta inlägget. Kommer du fortfarande ihåg vilket inlägg det var eller namnet på den som gör de tavlorna? Skulle så gärna vilja beställa en till en kompis som fyller år! 🙂
  Tack på förhand!
  /Sanna

 2. FAAAAANTASTISKT fin häst. Du gör och har gjort ett kanon jobb och han ser så positiv ut till arbete! Det är riktigt roligt att följa. HEJJA ER!!!!!! 😀

 3. Jättekul att se! 🙂 Han är så himla charmig lille Arras! Här tycker jag att ser så otroligt lösgjord och eftergiven ut. Härligt! Väldigt loss just i nacken också som du ju skrev att ni hade problem med. Ev problem syns inte här iaf 😉 Blir alltid så glad av att höra Anki också för hon är så himla positiv. Längtar tills jag också får träna på er nivå 🙂

  1. Visst är han charmig! Väldigt egen och stark personlighet har han 🙂 Ja han kändes mjuk och fin här, kul att det syns! Anki är grym 🙂

   /Maria

 4. Knarrar han tänder eller är det kameran som låter så? Hade en kamera som gjorde det nämligen x)

  Ni blir ju bara finare och finare ihop! En riktig inspirationkälla, även för mig som rider ponny.

  #Vågavägrasäljaponnyn

  1. Jag vet inte om det är kameran, jag vet att den kan knarra ibland, ska kolla igenom klippet igen =)

   Å tack snälla du! Kul att vi inspirerar! 🙂

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *