Film från träningen på Segerstad!

Nu har jag klippt ihop en liten film från träningen för Anki från förra veckan. Jag valde att ta med lite allt möjligt, passage på medellinjen, några slutor i galopp och några serier bland annat. Både när vi inte lyckas och vad vi gör för att sedan lyckas.

Jag hör dåligt och säger ”Vaa” mest hela tiden och kan inte hålla tyst heller men ni kan ju ändå ha ljudet på för att höra Anki. Hon brukar vara uppskattad att lyssna på. Till en början håller hon till lite längre bort i ridhuset och då hörs hon lite dåligt men i galoppdelen sitter hon bredvid pappa som filmar så då hörs det bättre! Våra mammor ska filma Ankiträningen på Sörmon ikväll, så det blir mycket film nu här på bloggen…

Sista minuten på filmen så hade jag en väldigt fin känsla i traven, då kändes det som att han hamnade väldigt rätt och då var han mjuk och fin, både att sitta på och i kontakten 🙂

/Maria

10 reaktioner på ”Film från träningen på Segerstad!”

  1. Det här är det bästa med er blogg. Videoinläggen. Har sagt sagt det innan men det tåls väl höras igen. Så fin häst!!! Å duktig ryttare såklart

  2. Ni är ett så himla fint ekipage! Man blir så jäkla peppad och inspirerad av de här videoklippen, vill bara träna nuuu! 😀

  3. Jätteroligt att se er! Du rider så himla fint och de här videoinläggen från träningarna för Anki är verkligen inspirerande att se. Anki är suverän som tränare. Tack för att ni delar med er du och Maria!

    1. Tack å tack vad glad jag blir (och Emma också :))! Anki är grym, alltid kul att kolla på hennes träningar oavsett ekipage och nivå 🙂 Tack själv!

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *