Söndag!

Elton och Arras har blivit ridna på förmiddagen. Elton har ju åkt hem till Christine över sommaren men fick komma på besök under någon timma. Det var en väldigt behaglig temperatur att rida i och hästarna tycker nog att det är perfekt ute nu gissar jag.

Arras red jag först och med honom försöker jag aktivera bakkärran och få honom så reglerbar och lättändrad som möjligt. När han är lättändrad svarar han snabbt på mina signaler fram och tillbaka, då sätter han sig så fint och det känns att han lägger mer tyngd på bakdelen. Tänk att det kan vara så stor skillnad från start tills att man får iordning på sig själv, häst och alla kroppsdelar. Jag tänkte också på att vara lugn och metodisk och låta både Arras och mig själv ta lite tid på oss, speciellt med tanke på att han fått två lugnare dagar nu över midsommar.

Han var pigg och med på noterna tyckte jag. Imorgon ska vi träna för Anki igen och då ska jag rida 45 minuter, förhoppningsvis får vi vara i ridhuset!

Här har vi Elton in action:

IMG_2031 IMG_2040

/Maria

En reaktion på ”Söndag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *