Film från igår!

Här kommer en film från gårdagens träning (som ni kan läsa om i tidigare inlägg!). Mini ska göra allt så mycket jobbigare och det satt långt inne med galoppen. Jag har valt att ta med delar där det gick mindre bra – allt är definitivt inte perfekt jämt! Men ser ni vad fin hon blir stundtals i slutet? Även traven blev snäppet bättre, men hon var trött!

(Nej, vi red inte bara på volten och nej, vi red inte bara i vänster varv… 😉 )

//Emma

12 reaktioner på ”Film från igår!”

 1. JÄKLAR va fina ni är!!! Folk bara ”vilka är dina förebilder?” o jag bara ”Jo Jan Brink och Emma och Mini såklart” 😛 då undrar folk allt^^ jag tränar visserligen nästan på samma nivå men ni är så fantastiska ihop och ser mycket av mig och min häst i er, så när du tipsar testar jag på min tjej och vips, super lätt 😀

  1. Men du vad go du är!! Det var typ den finaste komplimangen jag fått tror jag! 😀 Härligt att vi kan inspirera dig! 🙂 /Emma

 2. Superfin i traven på slutet, så fin utveckling!! Har följt er från början och det är så kul att se 🙂 bra jobbat!!! 🙂

 3. Jättekul att se! 🙂 Hon beter sig lite som min häst när det blir lite jobbigt i galoppen (samlar sig för mycket) så det är intressant att se hur ni tacklar det och hur fin Mini blir. Jag tycker hon ser så himla mjuk och ridbar ut och det går verkligen framåt för er hela tiden. Och så mjuk och fin ridning. Heja! 🙂

  1. Ja, det gäller nog att vara konsekvent och lugn i de tillfällena, hon får ju inte tro att hon gör fel utan mer en förklaring att det blir lite för mycket!
   Och TACK, hon är en väldans fin häst att rida faktiskt! 😀 /Emma

 4. Min häst gör likadant i galoppen. Han står hellre på stället och galopperar än att jobba på så som jag vill. Eller så gör gan galoppombyten i varje. Samma i traven, kräver jag lite mer än vad han tycker är bekvämt då blir det piaff.
  Det är ju kul att han vill visa upp sina konster men man vill ju helst att han gör det först när jag ber honom om det 🙂
  Men när vi väl kommer över den tröskeln då blir han som en dröm att rida. Problemet är dock att jag inte riktigt vågar spänna bågen ordentligt på tävling då jag är rädd att han börjar piffa och puffa och bytta hej villt… Sista protokollet från tävling står det ”byter, byter tillbaka, byter igen, byter tillbaka”.

  1. Haha, ja det är inte lätt när de vill för mycket! Men å andra sidan föredrar jag nog det, det är ju mer roligt med en häst som vill, än en häst man måste övertala. 🙂 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *