Hej!

Nu är det inte långt till midsommar! Men inte nog med det, jag har en dag kvar på jobbet tills jag går på sommarlov 🙂 Hur underbart som helst!

Arras fick ta en promenad igår för att ta igen sig lite men ändå röra lite på musklerna. Han verkade hur pigg och glad som helst. På torsdag ska även vi ut till Anki för att träna. Jag ser fram emot att snart få rida igenom Intermediaire A, för att se hur vi ligger till. Jag glömde även berätta att jag red Elton i lördags. Han hade kommit på att han kunde dra Hannah ur sadeln i galoppen, så jag red honom innan Hannah och även en lite stund efter så att han skulle förstå att han är tvungen att hålla sig kort i sin lilla kropp i galoppen.

Jag tycker att Elton var fin faktiskt och Hannah fick galoppera med snodd på, vi hittade en teknik där Hannah blev lite mer effektiv när Elton drog i henne. När Hannah ”segdrar” tillbaka så blir det dragkamp och då vinner Elton, men när hon tog snabba, korta tygeltag och saktade av något tidigare, så orkade han inte bli lika stark. Så vi kunde avsluta passet riktigt bra, jag tror att alla var nöjda!

Förutom jobbet och stallet så är det ju även fotbolls VM just nu, så om jag inte är i stallet så nördar jag ner mig i fotboll. Eftersom jag är extremt kvällstrött så orkar jag inte titta på matcherna som går mitt i natten, men de som går kl. 18.00 och 21.00 missar jag gärna inte!

Har vi någon fotbollsintresserad hästnörd här, eller är det bara jag?

IMG_1218

Fina Elton!

/Maria

12 reaktioner på ”Hej!”

  1. De var ju riktigt starka igår! (Och skulle förmodligen vunnit även om Portugal varit fulltaliga) 🙂 jag ser fram emot Brasilien matchen ikväll! /Maria

 1. Jaa! Här är en till! Älskar stämningen vid fotbollsmästerskap 😀 Vore kul om Belgien lyckas ta sig en bit, bra lag fast saknar rutin, annars är Uruguay och Spanien (trots den kassa inledningen.) favoriter!

  1. Uruguay alltså! Ja vem vet! Jag älskar också mästerskap 🙂 Jag tror som många andra att Tyskland blir svåra. Argentina kanske kommer långt också? 🙂

   /Maria

 2. Jag hejjar på Tyskland och hoppas att de vinner! Sen ligger Italien mig varmt om hjärtat och jag hoppas att de kommer långt också. Men ska jag vara realistisk tror jag nog att Brasilien har en stor chans att kamma hem det hela. 🙂

  1. Brasilien gillar jag att titta på, ser fram att se dem ikväll 🙂 Jag hoppas att de kan skapa lite målchanser också!

   /Maria

  1. Haha, jag har ju spelat fotboll och är uppväxt i ett hem där sport alltid gått varm på tv:n, därför är jag nördig =)

   /Maria

 3. Måste vara väldigt skönt med ”sommarlov”, väldigt avundsjuk på dig (så här års vill säga). Fast fyra veckor är inte fy skam det heller, tänker rätt ofta tillbaka på studietiden o hur tråkigt det var att jobba hela sommaren, stackars Emma…
  Jag är väldigt sportintresserad överlag (betydligt mer än ”gubben” min) o missar sällan sporten kl 22. Såhär års är det dock lite svårt att hinna med o se ngr matcher mer än de som går sent (nackdelen med att ha egen gård, det tar aldrig slut med målandet o fixandet). Radiosporten är perfekt då 🙂 Älskar verkligen mästerskap i alla dess former!

  1. Jag är också en mästerskaps-älskare! Förstår att det finns en del annat att pyssla med när man har gård, drömmer lite om det jag med! :),

   Såå skönt med sommarlov, en stor fördel med yrket (blir svårt att göra ett yrkesbyte när man vant sig vid det)!

   Vilka dagar ska ni till Falsterbo? 🙂 /Maria

   1. Blir iaf Falsterbo på torsdagen (vi börjar vår semester den dagen.)
    Det har många fördelar med egen gård men det mkt att måla o fixa varje sommar. I efterhand kan jag se vissa fördelar med inackordering fast jag vill absolut inte tillbaka till det. Sen beror ju allting på ens ambitionsnivå 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *