Fin kväll i Karlstad!

Jag har precis varit ute och promenerat i Karlstad med en vän och OJ vad skönt det är ute. Helt perfekt i temperaturen.

Idag hade vi en fin dag på jobbet med skolavslutning för niorna, jag slutade så pass tidigt att jag hann rida innan lektionerna i ridhuset. Arras är inte i någon toppform, tyvärr med tanke på att vi har tävling i helgen. Jag känner att jag verkligen gör mitt bästa och det är så himla svårt. Just nu handlar det om kontakten, Arras blir ostadig och drar/rycker i mig. När jag är stadig och driver på bakifrån och framåt är han stundtals riktigt fin, i nästa sekund blir han ostadig, tjafsig och urförbannad, som en arg tonåring!

Nu ska jag njuta av den fina kvällen och ta nya friska tag imorgon 🙂

20140611-214656-78416609.jpg

20140611-214657-78417476.jpg

20140611-214655-78415745.jpg

PS. Det tog TVÅ ridpass att rida in dessa underbara ridstövlar, hur underbart är inte det?!
/Maria

13 reaktioner på ”Fin kväll i Karlstad!”

 1. Gjorde du nåt med dina stövlar eller hoppade du bara upp och red? Mina nya står fortfarande och väntar, de är steeeela och hööööga

  1. Har du samma stövel (märke)? När jag red in mina Cavallo tog det nog ett halvår 😉 jag hoppade bara upp och red!

   /Maria

   1. Jag sa ju det! Mina De Niro tog oxå bara några pass innan de var helt ”ridbara”. Snygga till max dessutom!

 2. Det låter ju helt fantastiskt! Jag har beställt såna och väntar på leverans snart. Det har gått 6 veckor nu och jag är ivrig som ett barn innan julafton

 3. Ge Arras en äppelbit precis innan start (kanske testa hur det funkar först) så har han något att suga på 🙂

  1. Å jättebra förslag! Provade dock att ge honom sockerbit en gång och han höll på och grejade ganska rejält då med dessvärre! Han är överrörlig och ganska spänd i munnen säger tandläkaren! Jag ska prova med äppelbit nästa gång ändå 🙂

   /Maria

 4. Det finns (fanns iaf) sulor/kilklack som man bara har under hälen (vita var de förr). Tror att det egentligen är till de som har olika långa ben. Kostade ngr tior i skoaffären då. Funkade super att lägga i stövlarna för att slippa få skav i knävecken o ev senare ta bort om stövlarna sjunker ihop lite. Tror tom att jag ngn gång la två ovanpå varandra o att de finns i olika höjder. Kanske ett tips till ngn som kämpar med sina onda knäveck…

  1. Det finns fortfarande, jag har i gelé 🙂 finns på skoaffären och sportaffärer, superbra!

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *