Dagens start med film!

Idag var vi alltså i Sunne och red en Msv B:4, sista starten innan ett litet tävlingsuppehåll.

Mini var lite seg på framridningen men kom igång mer och mer. (Hon skyggade inte en endaste gång för de andra hästarna idag!!) Inne på banan hade hon riktigt god framåtbjudning, och jag kunde kanske ha kostat på mig en eller två halvhalter till. 😉

Vi fick en kanonstart på programmet med en 9:a på uppridningen! 😀 Vår andra 9:a någonsin och första i medelsvår klass. Kul! Traven kändes helt okej, lite dåliga öppnor idag, men det var ryttarslarv. Skritten var rätt så bra och inledningen på galoppen var riktigt bra! Sen slog hon tyvärr om i upptagningen på mellangaloppen, så jag fick bryta av och fatta förvänd igen. Efter det blev det lite spänt och det sista bytet på kortsidan blev lite ”i farten” och efter bak. Sen vinglade hon in från väggen, jag tryckte tillbaka henne och då bytte hon fram, för att in nästa språng byta tillbaka. Detta såg dock inte domaren eftersom Mini är blixtsnabb när hon gör sådana saker… 😉

Slutresultatet blev alltså 65,5% och en fin 3:e plats! Jättetrevliga kommentarer och väldigt rolig och bra bedömning! Jag gillar domare som vågar använda hela poäng-skalan!

20140608-191858-69538316.jpg 20140608-191858-69538653.jpg 20140608-191858-69538742.jpgMini – hästen med världens längsta öron?

//Emma

11 reaktioner på ”Dagens start med film!”

  1. Snyggt, roligt att höra en suck från Frida när det blev lite fel 🙂 Inte bara jag och Maria som låter 🙂

    1. Ja det är inte det lättaste att filma 😉 var jättenervös för att jag skulle glömma bort mig och börja kommentera en massa, haha.. 😛

  2. Grattis! Va duktiga ni är, ni har verkligen utvecklas. Kul o inspirerande för en hemmaryttare (som jag är nuförtiden). Hoppas du får en skön sommar (trots sommarjobb), ses kanske i Falsterbo…

    1. Å tack Emelie! Det börjar kännas riktigt bra nu! 🙂 Tack detsamma, vore jätteskoj att säga Hej på Falsterbo! //Emma

  3. Satt och skrev protokoll under en Msv B:4 idag, så jag har sett gaaanska många ritter, och jäklarns vilken uppridning(och ritt över huvud taget, väldigt trevligt!)!

  4. Wow. En 9:a på inridningen. Inte dåligt!!!!! 🙂 Jag brukar vara suuuuuper nöjd om jag får 8:a får den är svååååår, så mycket ska klaffa!

    1. Tack!! Jag fattar inte vad jag har gjort på sistone, sista tre starterna har vi fått jättebra på den!! 🙂 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *