Mina nya!

Jag har försökt att posta ett inlägg om mina stövlar ett bra tag nu men min dator vill verkligen inte. Det är ett par De Niro, inte lackade utan borstade så att de ser sådär lagom glansiga ut utan att bli plastiga tycker jag. Det var nog bebisstorlek på de här tror jag. De sitter som berget och jag ser inte direkt fram emot att rida in dem, haha!

Så här ser iallafall mina nya stövlar ut, visst är dom supersnygga?!

20140607-154958-56998748.jpg

20140607-154959-56999473.jpg

/Maria

21 reaktioner på ”Mina nya!”

  1. Absolut, de kostade 5500 kr och då var det 10% eftersom det var mässpris! De som inte är borstade eller lackade sådär blanka utan ”vanliga” kostar 1000 kr mindre!

   /Maria

   1. Ja när de blir varma upplever jag att de töjt sig, de var lite tighta i början. Men som sagt efter två tre gånger var de inridna.. Till skillnad från andra stövlar jag haft Cavallo, königs så är lädret mkt mjukare o de blir snabbt formade. Jag har även ett par bruna.

    1. Cavallos är ju fruktansvärda att rida in! Skönt att dessa verkar skönare 🙂 och bra om de töjer sig lite!

     /Maria

 1. Supersnygga!! Blev sugen på ett par nya själv nu…. Man kanske ska stanna hemma på semestern och köpa nya stövlar för pengarna istället 🙂

 2. Såg ditt inlägg om dessa på eran Facebook-sida och att du skrivit att du hade vadmått 33cm, vilket jag också har. Är det xs du har i skaftvidd på dessa? Har nämligen varit inne och provat ett par likadana fast ej den borstade varianten, och ville bara kolla hur de är storleksmässigt. Hursomhelst är dom makalöst snygga!

  1. Visst är dom snygga? 🙂 det är xs på de jag köpte, kunde ha small men de var något stora i vristen. Vad provade du ut för strl?

   /Maria

   1. Jag provade ut ett par xs med normal höjd. Testade ett par med högre skaft men det är tydligen en plastskena i bak på stöveln som gör att de inte ska sjunka ihop. Så valde något kortare så dom inte ligger och skaver i knävecket. Valde dock inte borstade, nästan så jag ångrar mig nu när jag ser dina haha!

    1. Jag valde också de som satt precis lagom i höjd nu, just pga det du skrev! De är ju dessutom så höga på utsidan (bågen) så de blir nog jättebra 🙂 haha ja de borstade är ruggigt snygga, så slipper man putsa ihjäl sig 😉

     /Maria

     1. Jag valde dom ”vanliga” stövlarna, har du något bra tips på hur man får dom riktigt blanka och fina när man putsar dom? Var rädd att dom borstade kunde bli repiga då hon sa det o butiken och jag ska ju använda stövlarna även till träningar.

     2. Aha jag förstår! Mina kommer bara användas till tävling… Ja ett riktigt bra skokräm, fast och en skoborste, lite skokräm och borsta ihjäl dig! Sedan använd en putskloss i slutet, ibland kör jag nylånstrumpa och gnuggar det sista på stöveln! Det är ett jädrans jobb det där 😉 haha

      /Maria

 3. Snygga! Jag har ett par De Niro, som gjorda att ha en tjock och väldigt bekväm sula. För oss med hemska fötter. Dom är bruna, men helt matta… Ingen glans. Dessa här är ju jättefina. Kommer endast träna i mina, men lite glans skulle ju vara roligt ändå!…

  1. Det är hur som helst skönt att slippa putsa upp glans på stövlarna! Men bruna är inte så dumt heller 😛 Supersnyggt ju¨!

   /Maria

 4. Supersnygga! 🙂 Funderar själv på ett par DeNiro, undra om det går att beställa dem utan lack på fotdelen, men med lackat skaft…? Har bara hört gott om deras stövlar!

  1. Jag har inte sett om de finns utan ”lack” på foten, men ring skara hästsport och fråga!

   /Maria

 5. Hej,
  Undra hur mycket era stövlar har sjunkit i skaften? Dvs var det rätt att inte beställa extra 2 cm som man normalt gör eftersom de sjunker 🙂

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *