Livet är gött som 30 åring!

Nu börjar livet, som Emmas mamma sa. Så himla fint, tack för de orden! Jag känner mig inte en dag äldre än 25 och har haft världens bästa födelsedag. På morgonen red jag Elton och Arras. På dagen firade jag med familj och släkt, vi åt gott och jag fick fina presenter. På kvällen träffade jag mina fina vänner och firades av dom, så jag hade en helt perfekt dag med fint väder till råga på allt!

Idag ska Arras få gå ut i skogen. Jag planerar att åka och titta på tävlingarna på Sörmon en stund också, för att heja på hemmaryttarna. Imorgon bitti ska jag rida Elton och Arras igen och dessutom har jag stalljour från morgon till lunch. Efter det är det dags för ännu ett födelsedagskalas och marknad i Molkom.

Det var många på Dressyrsnacks sida på Facebook som undrade vart jag fått min fina tavla ifrån. Ni som är nyfikna kan kika in här:

http://www.malindadesign.se/  (Finns även på Facebook)

Själva ljuslyktan glömde jag hos mor och far. När jag fick den här blev jag väldigt rörd, jag tycker den är så himla fin. (Rörd tant). Jag fick massa andra fina saker, mamma hade gjort en helt fantastiskt fin bok med bilder från att jag föddes till nu. Mitt liv i bilder helt enkelt. Med fina texter, dikter och ”krimskrams”. Haha! Ännu en grej som gjorde mig gråtfärdig. Jag har blivit tant och gråter för minsta lilla, haha!

/Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *