Nä men hej!

Jag har nästan glömt bort att jag har en blogg den här veckan, som verkar bli den stressigaste veckan det här året. Eller ja, jag känner mig inte speciellt stressad, men när jag igår tänkte på allt jag skulle göra innan onsdag nästa vecka, funderade jag på om det verkligen skulle gå. Det är grupparbete, examination, seminarium, HLR-kurs, jobb, två tävlingsdagar, en födelsedag (MARIAS!!) och så Mini förstås! Men på onsdag, då går jag på sommarlov! I fyra dagar, sen börjar jag jobba… 😉

Träningen i måndags gick riktigt bra och var väldigt givande. Anki menade på att hon måste börja få mig att tänka som en Msv A-ryttare nu, vilket betyder med andra ord; börja RID! Jag måste effektivisera min ridning, och bli snabbare. Tillslut tog jag så mycket halvhalter och höll stenkoll på alla Minis sidor (ibland har hon fler än två), att hon började gnägga. Då vet man att man är på rätt väg! 🙂 Men oj vad hon gick i slutet, traven kändes helt fantastisk!

Igår red jag på utebanan en sväng och hon kändes riktigt pigg. Idag blev det ridhuset på morgonkvisten och då fortsatte jag med min nya effektiva stil. Jag red även lite programdelar och det mesta fungerade bra, men jag måste (MÅSTE) hålla fokus! Målet är att jag ska känna att jag har kontroll över vartenda steg, och Mini måste vara helt med och mellan hjälperna.
Jag provade serien i B:5 först en gång, det gick åt skogen. Men när jag gjorde en snabb reflektion, så var hon både sned, vinglig och drog iväg, så det var inte så konstig. Jag gjorde ett nytt försök, nu med stenfokus. Då jäklar, satte vi hela serien! Jag måste tänka på att rida varje byte för sig, inte börja bli trevande i hjälperna, utan bestämma mig. Nu ska jag bara få in den här ridningen inne på banan också…

Vi hade sällskap i ridhuset idag:
20140528-172957-62997318.jpgKatten Sulan, som jag även hittade inne i Arras box häromdagen. Han är inte rädd om livet!

Bonusbilder; Valpi som fortfarande är lika söt:
20140528-172956-62996437.jpg 20140528-172955-62995824.jpg 20140528-172955-62995023.jpg//Emma

4 reaktioner på ”Nä men hej!”

  1. Kul att de går bra! 🙂 någon av er som ska starta i sunne under nationaldagshelgen? Min häst ska starta sin första dressyr på länge med antingen mig eller min kompis i sadeln där 🙂

  2. Men herregud vilken liten sötnos!! Nästan olagligt söt 😀
    Kliade på en ursöt liten taxvalp på Färjestad rid o trav när jag var där idag, kom in en annan kund som hade den med sig i famnen, smälte som is!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *