Längtan tog fart!

Jaha då sköljde den över mig igen, längtan till Falsterbo!

Är det någon av er som ska dit? Vart kommer ni att hänga mest? Förra året såg jag och Emma inte en sekund hoppning, vi hängde på framridningen och på dressyrläktaren mest hela tiden. Jag gissar att det blir så även i år!

/Maria

8 reaktioner på ”Längtan tog fart!”

 1. Ska till Falsterbo sista helgen 11-13. Debutant i Falsterbo sammanhang som jag är så ska det bli super roligt!

  1. Härligt! Vi hoppas på fint väder, om det är bra väder kan ingen vara annat än överlycklig över att vara där 🙂

   /Maria

 2. Yes självklart om det inte blir träningsläger hos min tränare 😀 haha jag o Bella är likadana, slöseri med pengar som vi har biljetter till båda xD

 3. Mitt mål var att kvala till 7-års championatet. Tyvärr sitter inte piruetterna och serierna perfekt. Så jag bli ett halv år sen med att debutera Msv:A och StGeorgs(hoppas det inte blir mer). Om jag har tur kanske det händer undervärk i sommar och jag kan kvala till Flyinge i höst ist. Men mitt mål är just nu att få fler godkända MsvB:5 resultat och sen satsa på nästa svårighet till nästa vår.
  Men oavsett blir det ju givetvis Falsterbo. Viktigast på hela året(nästan 😉 )

  1. 7-års är inte helt enkelt! Ingen panik, man vill ju att de ska hålla också, jag håller tummarna för flyinge, men är det 7åringar där också?

   /Maria

 4. Oh men självklart är semestern bokad dit!! Ja, jag satte också vid framridningen o på dressyrläktaren.. 😉 Såg er ett par gånger där. =) Fick veta igår att jag, min kompis o hennes päron, fått låna en husbil att ha dit ner! Känns super! Ska bara se om det finns nånstans att ställa den! Kan bli svårare… Vart ska ni bo?

  1. Det löser sig 😉 vad kul då kanske vi ses! Vi ska bo på kursgården första natten och sedan i en husvagn på campingen (minns inte namnet men den ligger nära fast inte intill vattnet) /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *