Fin idag!

Mini har fått tagit det ganska lugnt sedan tävlingen, två dagars skogritt och en vilodag igår. Men nu får vi börja röra på fläsket igen. (Btw, det kom en dam i stallet när jag mockade häromdagen och började klappa på Mini, efter ett tag sa hon; ”Det syns att hon är en tävlingshäst – hon är så smal!” 😉 😛 )

Mini kändes väldigt pigg och glad idag och vi jobbade lite med slutorna i både trav och galopp. Även om hon har väldigt lätt för dessa, så vill hon gärna räta ut sig mot slutet, sen måste jag även börja träna på att göra ett byte på medellinjen efter slutan, det är med i mästerskapsprogrammet vi ska starta nästa helg. Idag fungerade dock det bytet åt båda hållen, på första försöket. Då gjorde jag inte den övningen något mer, hon var verkligen superduktig!

Jag avslutade med lite piruettarbete, där hon är så himlans ambitiös! Mycket klapp och beröm. Imorgon ska vi rida ett pass i ridhuset först, men sen går vi nog ut i skogen om vädret håller i sig.

Ha en fin lördagkväll nu, det ska jag ha iallafall! 😀

20140401-175148.jpg

//Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *