Lite mer film på bloggen!

Här kommer ett litet ihop plock från min träning för Anki i måndags. Det är ju alltid jobbigt att se sig själv på film men det är ju nyttigt också. Det var en bra och nödvändig träning inför kommande tävlingsstart!


 

/Maria

10 reaktioner på ”Lite mer film på bloggen!”

  1. Tack Angelica! Haha, ja då ser man ju småsaker man har för sig som man får ge sig med! Riktigt bra, man borde filma oftare!

   /Maria

 1. En dag ska jag o min häst vara lika duktiga som er! Enorm inspiration! Just nu ligger vi på msvc nivå fast bara ägt henne i 6månader 🙂

  1. Jaa, haha klart ni kommer! Vad kul att det går bra redan efter 6 månader, har den tävlat något innan du fick den eller är den helt grön?

   Skoj att vi kan inspirera 🙂 /Maria

   1. Hon har tävlat till LA men jag har aldrig tävlat innan så riktigt kul att va igång 😀
    visa klippet för pappa på dig och arras o han bara ”syns ju lång väg att detta är en hingst” haha^^

    1. Hahah, det är många som undrar om han blev kastrerad sent, och det blev han! Vad kul att vara igång och tävla, lycka till framöver! /Maria

 2. Tjoho! Det ser ju jättefint ut! Kollade på filmen nu för att få lite inspiration, för ikväll åker jag in på ridhuset med min vilde för första gången på snart två år! Ska bli härligt att träna inom fyra väggar istället för på en äng eller efter vägar. 🙂 Ni är grymma! Ha det gott!

  1. Oh tack tack 🙂 och vad spännande och skönt att få rida i ridhus igen! Lycka till 🙂

   Tack igen! Hade gott du med /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *