Frack-koll!

Ja inom ett år iallafall, hoppas jag att jag och Mini kan vara klara att starta en Msv A, och då vill jag ju såklart ha en frack på mig!

Emma i stallet har en sjukt snygg frack som hon beställde i från England, och på samma sida hittade vi även den här:
2060212s14g

Bild 1 fråncalevo.com
Bild 2 och 3 från http://www.amirashop.co.uk/acatalog/Pikeur_Ladies_Dressage_Coats.html 

Pikeur_Dressage_Coat_JerseyJag har inte hittat den i någon butik i Sverige än, men den var visst från årets kollektion, så det kanske kommer. Man kan tydligen också byta ut tyget i fickan och ”flärpen” längs ner (om jag fattade rätt;  The points and pocket squares included are in the colours: Grey, Cream & Malve, vad är Malve för färg?!). Jag tyckte den var snygg!

Emma har den här:
Pikeur_Tails_SoftshellOch den är ju också väldigt fin!

Jag vet inte, det finns ju en uppsjö av varianter, men jag vet iallafall att jag vill ha en svart, den ska vara i bra material (typ softshell eller liknande). Om jag kommer iväg till Falsterbo i sommar kanske jag kan testa lite där med, tyvärr finns det ingen ridaffär i Karlstad som säljer frackar längre… 🙁

//Emma

13 reaktioner på ”Frack-koll!”

 1. Den översta var jätte snygg. Jag tycker det är helt klart snyggast när points och pocket tyget är av silver. Det är mkt mer modernt än det klassiska gamla gula(som inte är fult, men designen går ju framåt)

  Kingsland fracken har ett saftigt pris men är ju såååå snygga!!!

  1. Ja, jag tycker nog också att det är snäppet snyggare! 🙂
   Kingslandfracken kollade jag in i somras, jisses vad snygg! Men tyvärr aningens över min budget! 😉 /Emma

   1. Jag älskar det ”gamla” klassiska gula, det är så snyggt! Inte för att silver är fult men jag är väl lite gammalmodig 😉 (trots att jag är 22….)

  1. Ok det får jag kolla! Googlade bara namnet och fick ingen svensk träff, men det vore ju konstigt om den inte fanns här! 🙂 /Emma

 2. Jag älskar Pikeur! Men jag köpte tillslut en frack från Kingsland och är verkligen supernöjd med den 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *