Wooow!!

Jag försökte att inte ha för stora förväntningar när jag packade upp mitt nya kandar. Men när jag fått bort all plast och papper, kunde jag inte mer än säga wow!!

20140228-172522.jpg

20140228-172529.jpg

20140228-172537.jpg

Nu ska det bara provas på Mini med, tror att det var bra att jag tog cob, för det såg rätt så stort ut!

//Emma

13 reaktioner på ”Wooow!!”

  1. Hmm, jag skulle nog säga en 6-7:a tror jag! 🙂 Enda minuset (fast det visste jag redan) är att det är helt släta bridongtyglar, och det klarar jag inte av! Men det är en ganska billig sak å fixa! 😉 //Emma

     1. Gud vad fint du lyckas alltid hitta snygga grejer . Kan man få länk kanske ? 🙂

     2. Hypostore.com ,finns en hel drös med fantastiska träns/kandar!! 🙂 /Emma

 1. Mycket snyggt. Uppdatera oss om hur nosgrimman håller sig. Har haft ögonen på sånt där, men jag är rädd jag sliter för hårt på utrustningen och den skulle bli repig med mig snabbt…. Fast så kanske det inte är. Så, om inte släta bridongtyglar, vad gillar du då? Läder, med gummi inlagt på insidan? Bara nyfiken på vad du tycker om där.

  1. Det ska jag göra! Min förra lackade nosgrimma (faktiskt av budgetvariant) har hållit sig helt perfekt! Hoppas på samma här.
   Jag vill ha tyglar med sådana där ”handstoppar” eller vad det heter. Läderpluppar! 😛 Annars glider jag bara, och om hästen blir supersvettig eller om det regnar, är det kört… 😉 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *