Film från igår!

Mini var lite väl pigg och spänd igår, men vi fick ändå till en givande träning. Så här kan hon ju mycket väl vara på tävling, och extra kul var det att bytena blev så bra, även om hon var på detta humör!

Det svängde runt lite för Mini i söndags, kanske är det vårkänslor på g? Hon blir iallafall lite mer ”gå-påig” och svår att få tillbaka och vänta. Kul med en glad häst! 😛

Eftersom det även var min födelsedag igår, så hade jag storfrämmat av min brorsdotter Thilde. Hon fick premiärsitta på Elton i boxen, och nu förväntar jag mig att hon får en mini-shettis i 1-årspresent. 😉
20140225-130527.jpg

20140225-130637.jpg 20140225-130517.jpg

 

//Emma

18 reaktioner på ”Film från igår!”

  1. Jag har inte kollat på era träningsfilmer på ett tag, och OJ OJ vilken skillnad! Hon har fått en helt annan front nu, och ser riktigt bärig ut! Så kul att se! Grattis på födelsedagen också! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *