Lyser upp vintermörkret!

Jag har gått och väntat på ett tenta-resultat i flera dagar, finns det något värre än försenade resultat?! Jag var övertygad om att jag hade fått underkänt, och hade till och med anmält mig till omtentan… Tror ni jag blev förvånad när jag gick in på sidan, förväntade mig texten underkänd, men där stod det väl godkänd!!?

I total chock åkte jag till Granngården för att köpa mat, och går ut därifrån med en lys-lila grimma åt Mini! (Maten var också med…) Den får representera humöret idag. 😉

20140130-201219.jpg

//Emma

11 reaktioner på ”Lyser upp vintermörkret!”

  1. Åh men grattis!! Jag var precis med om precis samma sak, skrev en tenta mest för att ”det var lika bra” men hade HELT ställt in mig på omtentan och tyckte inte heller att det gick speciellt bra, fortsatte till och med plugga till omtentan efter. Och så klarade jag den, huh. Ibland får man fira! 😀

    1. Det blev ett underverk.. 😉
      Förstod att Hannah skulle gilla grimman, Elton borde få en likadan! 😛 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *