Är egentligen nöjd men…

Jag gillar verkligen mitt kandar. Det gör många andra också, och det ramlar ständigt in kommentarer där det frågas vad det är för märke, vart det är köpt osv.
Men när man kommer nära ser man att det är långt från perfekt. Jag har bytt ut orginalnosgrimman mot en lackad variant. För att få på den var jag tvungen att klippa bort remmarna som den gamla satt i, den var av varianten ”spännen på båda sidor”. Så det gör att det finns två små extra ”flärpar” som syns om man tittar noga.

20140128-202356.jpg

Den nya nosgrimman, som verkligen är supersnygg, är lite för tjock så sidostycket trycks ut lite.
Helst av allt skulle jag vilja ha ett enkelt, snyggt kandar med så lite remmar som möjligt, men som student kan man inte riktigt unna sig sådant. Detta funkar ju absolut, men det känns som jag trär på henne en halv sadelkammare vid varje tränsning… 😉

20140128-202643.jpg

//Emma

8 reaktioner på ”Är egentligen nöjd men…”

 1. Jag köpte en likadan? nosgrimma på falsterbo i somras, och hade på mitt kandar men fick samma problem…så den har åkt av..blev för mkt innanför sidostyckena…och jag har inte heller knappt en originaldel på mitt kandar…som sagt, plånboken styr lite där.. 😉

  1. Precis, fördelen är ju att man kan bygga sitt landar nästan som man vill! 😉
   Jag kan tyvärr inte sätta tillbaks den gamla nosgrimman, eftersom jag var så snabb med å kapa spännena…. 😛 //Emma

 2. Ah, och här sitter jag och hade lite planer på att kanske byta ut min nosgrimma som är lite för stor, även på sista hålet. Hmm kanske skall tänka på det nu då, jag tycker inte om när det blir utpressade sidostycken…. Mitt är bara ett vanligt tränsel, så kanske det går i alla fall. Du får låta oss veta vad du bestämmer dig för att göra med detta.
  Tack för en inspirerande blogg!

  1. Den här nosgrimman var ju lite extrem i tjocklek, byter man till en ”vanlig” så går det alldeles utmärkt. Så prova du! 🙂 /Emma

  1. Helt okej, men det såg ut att vara så mycket spännen på sidorna.. Blir så ”plottrigt”. Men kanske ser annorlunda ut i verkligheten. 🙂 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *