Mitt mål!

Är att kunna rida igenom det här programmet. Vissa rörelser klarar vi redan nu, vissa klarar vi med en näve tur och andra rörelser är väldigt svåra. Men det känns inte omöjligt. Har vi någon läsare som planerar att rida programmet under 2014?

20131227-221106.jpg

20131227-221122.jpg

/Maria

6 reaktioner på ”Mitt mål!”

 1. Tänk när den dagen kommer då man kan sitta och plugga in dessa program. Galet kul för dig och Arrras! Håller tummar och tår att ni får en bra säsong!

  1. Vad spännande! Det ska bli skoj med ett nytt program att trimma på under vintern =) Har du kikat på tävlingssäsongen 2014?

   /Maria

   1. Kollat lite grann men inget spikat då jag inte vet ännu vilka tävlingar min femåring kommer att gå (beroende på hur han känns och utvecklas under vintern) så det får bli lite utefter det, så jag får till det att kunna tävla båda. Men tror vi kommer att årsdebutera i slutet av mars iallafall ( kanske inte IA på första starten dock). Vilken blir er första tävling?

    1. Jag har lite dålig koll men tror Strömsholm har en tävling i slutet av mars. Vet inte vad det är för klasser riktigt men det är nationellt iallafall så kanske någon intermediaie får vi hoppas 🙂

     /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *