Köpa hjälm!

Jag fick ett bidrag till hjälmköp i julklapp så i dagarna tänkte jag åka iväg och köpa mig en ny hjälm.

I somras fick jag prova en Uvex och älskade den… Har ni något bättre förslag på hjälm?

20131226-143113.jpg

/Maria

19 reaktioner på ”Köpa hjälm!”

   1. Jag hade sagt att jag tyckte att den bruna var sjukt snygg och att jag ville ha den svarta mest på tävling så den håller sig fin! Mycket bra pojkvän och mycket bra julklapp 😉

 1. Kolla runt på Google, det kan finnas pengar att spara genom att köpa ridsportsartiklar utomlands (sparade 500 kr på mina senaste Pikeur Candela).
  Kolla främst på Calevo och webbutiker från England.

 2. Älskar också min uvex men hippson tipsade om en ny JW (tror jag det var) som var riktigt snygg och billig (1000). Kolla prylbloggen.på hippson så hittar du mer info

 3. Jag har den på bilden. Men köpte mig en uvex suxxeed glamour nu, som jag vill ha på tävling. Rekommenderar uvex hjälmarna varmt 🙂

 4. Jag har nu i höst köpt min första lättviktshjälm. En LAMI-CELL Ventex . Köpte den på Hööks för 600:- Fantastiskt pris och Otroligt skön!

 5. Uvex är ingen ögonsten enligt mig utan tycker att samchield hjälmarna är väldigt fina, även fast det inte är nån lättviktshjälm men den går att designa själv. Eller den blinkade och lackade lamicellen.

 6. Samshield är de jag tycker är snyggast och som passar bäst till frack. Ett billigare alternativ är One K hjälmarna. Men kör på en uvex om det är den du gillar bäst!

 7. Jag själv rider runt i en likadan lamicell som du har, börjar den bli gammal eller varför byter du? 🙂 köpte en lamicell till min dotter i julklapp som jag tyckte såg riktigt trevlig ut o kostade bara 550kr hm ventex kan den heta de tro?

  1. Det har börjat lossna bokstäver framme på hjälmen och vill gärna ha en annan att tävla i 🙂 annars gillar jag lamicell. Det är dock bättre plats för knuten med en uvex!

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *