Skoj att rida!

Idag hade jag två fina pass med helt olika hästar. Jag började med Elton som var lite stelare än sist jag red. Jag fick börja med att loss honom i sidorna och då ville han gärna börja vingla och peta ut diverse kroppsdelar åt olika håll. Jag fick då vara nogrann med att rama in honom samtidigt som han skulle vara mjuk i sidorna. Detta löste jag fint genom öppnorna. Elton ville göra sig lite lång, jag fick då korta upp honom, han försvarade med att bromsa varpå jag red fram! Enkelt löst denna gång. Jag fick såklart kämpa lite men Elton tog rättnigen och bearbetningen bra.

Jag fick rida mycket växlingar och Elton tog mina signaler riktigt bra. Passet slutade med att jag var nöjd och jag tror att Elton var det också.

Efter Elton red jag Arras som till en början var lite småseg när vi skrittade fram. Som oftast blir Arras mer och mer taggad ju längre tid jag rider och så var det även idag. Först var han lite spänd över ryggen och jag satt i lätt sits i galopp för att runda till honom och få honom ordentligt avslappnad.

Jag red sedan öppnor, först i ett riktigt lågt tempo eftersom jag tyckte att han jobbade bättre över ryggen där, så fort jag red i ett högre tempo tyckte jag att han blev spänd över ryggen och då tappade jag bakbenen. Efter ett tag arbetade han bra över ryggen och då kunde jag rida på i ett fräschare tempo. I öppnan fattade jag galopp i bibehållen öppna och detta gjorde jag i båda varven, Arras blev riktigt fin och jämn i handen!

Imorgon kommer han att gå ett lugnare pass, på måndag är det Ankiträning och på tisdag är det clinic för Patrik Kittel!!!

 

20131116-163851.jpg

/Maria

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *