Emma på Arras. Maria på Mini!

Idag råkade jag och Emma hamna i ridhuset samtidigt. Arras kändes så himla fin och taggad så jag föreslog till Emma att hon skulle hoppa upp, så vi bytte!

Vi red inte så länge, kanske 10 minuter eller något eftersom jag i princip var klar. Den spontana reaktionen när jag hoppade upp på Mini var att hon känns mindre än Arras. Emmas spontana reaktion när hon hoppade upp var: ”OJ vilken hals han har”. Mini var i början av passet så hon hade inte riktigt kommit igång än, så jag försökte väcka henne till liv lite. I traven och galoppen tuffade hon på fint, i skritten var hon inte riktigt lika känslig. Men vilken härlig galopp hon har, det var skillnad mot sist!

 

20130929-180137.jpg

/Maria

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *