Snäll farbror!

Farbror Edel får vara med mycket här nu, men jag hittade de här bilderna i kameran efter helgens tävling. Hannah som äger Elton var hästskötare åt Emma, och fick skritta av honom efter start.
Edel traskade glatt med!

IMG_16205 IMG_1623Hannah var för övrigt lite bekymrad över att jag skulle vara ledsen över att både Maria och Emma hade fått pris, men inte jag. Hon kom fram till mig efter ritten och sa att ”det såg absolut inte bedrövligt ut på något vis!” 😀 Sen klappade hon på mig och sa att ”du satt åtminstone väldigt fint!” Härliga ungar! 🙂

//Emma

 

3 reaktioner på ”Snäll farbror!”

  1. Haha, vilken härlig tjej!
    Var glad för att hon var snäll och att du inte blev smädad som jag blev av vår 5åriga granntjej.
    ”Helen, jag tror att du ska få två bäbisar, för du är tjock nu också!!”
    Jag fick barn för sju mån sedan, något mer är inte på gång, jag har bara tyckt om chips lite väl mycket i sommar 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *