Vår start!

Jag kommer skriva mer i morgon och även lägga ut film, men jag kan säga att fram tills galoppen hade jag en väldigt bra känsla i Mini!

Första linjen i galoppen blev ändå helt okej. Sen tyckte nog Mini att det räckte, efter galoppökningen när man ska rida förvänd galopp och sen byta, så saktade hon av till trav. Jag försökte febrilt fatta förvänd galopp igen, men Mini brydde sig inte nämnvärt över mina alltmer desperata försök. 😉 Så vi travade oss igenom ett byte.

Det blev lite spänt efter det och jag fick inte riktigt tillbaks känslan jag hade innan.

Med 4:or och 2:or på galoppökningen och 0 av tre domare på koefficientpunkt, så blev resultatet blygsamma 58%. Men vi hade en hel del 7:or i traven och även i början av galoppdelen, och trevliga kommentarer på allmänna intrycket, så jag är faktiskt nöjd! 🙂

IMG_1632 IMG_1628

//Emma

8 reaktioner på ”Vår start!”

 1. Det ser ut som hon är ganska slut i bakkärran på filmerna du lagt ut, och för mig är det väldigt svårt att förstå varför du inte stannar upp och tänker efter när hästen protesterar så mycket som du beskriver i dina inlägg, istället för att träna och tävla som ingenting.

  1. Tack för en trevlig och konstruktiv kommentar! Du har absolut ingen aning om ens hälften av det jag och Mini gör om dagarna, så att du ens uttalar dig är för mig obegripligt. Sen har jag inte lagt ut en film från en träning på de senaste tre månaderna, så du kanske blandar ihop mig med någon annan. Om du vill ha vidare diskussion, lämna din riktiga mejladress nästa gång. /Emma

  2. ?? Funderar på om man ska kommentera en sådan kommentar överhuvudtaget men kan inte låta bli. Jag blir först arg men inser att ”Maja” måste hamnat/läst på helt fel blogg men kommenterat här, ngt annat kan jag överhuvudtaget inte tänka mig! Jag tycker både du o Maria är fantastiskt duktiga o har en fantastisk känsla för era hästar o verkligen lyckats utveckla dem enormt. Jag är väldigt glad över att ni delar med er så mkt som ni gör om era träningar och allt annat. Det är en stor inspirationskälla till min egen ridning. Jag hoppas att ni fortsätter att blogga o inte låter någon okunnig person påverka det.
   Kul med 7:orna i traven! Alltid häftigt när man lyckas höja sig i det som inte är så självklara 7:or. Av det jag sett så har hon ju en härlig galopp som garanterat kommer komma till stor nytta i högre klasser (Msv A nästa år förhoppningsvis :)) Lycka till o tack för en fantastisk blogg!!

   1. Tack för din kommentar Emelie! 🙂
    Jag undrar ju också om denna människan har kommenterat på fel blogg, och vi kommer definitivt inte att sluta blogga om våra med och motgångar. För det gör vi faktiskt också, vi tror inte på att bara skriva om hur bra allt går och hur underbart allt är. Hästlivet går upp och ned, det tror jag alla vet om.
    Sen kan jag även hälsa till denna anonyma människan att Mini gick son tåget på träningen idag, och var inte det minsta trött, vare sig fram eller bak! 😉 /Emma

   2. Kan bara hålla med Emelie! Ni har en fantastiskt bra och rolig blogg med mycket inspirerande läsning. Och det är skönt att se att även andras hästliv inte bara är lätt och fantastiskt (som man kan tro när man läser en del bloggar) utan att man ibland får kämpa i lite ”motvind och uppförsbacke” 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *