Några bilder från Falsterbo…

Jag har som vanligt tagit alldeles för mycket bilder, vad ska jag med alla till?
Men det är riktigt kul att fota fina dressyrpållar, så eventuellt kommer jag lägga in både en och två omgångar foton här, hoppas ni inte tröttnar.

Trött är jag däremot, så jag har inte redigerat så många än. Men ett smakprov kanske?

IMG_0496Andreas Helgstrand och Möllegaarden’s Pas Partout – hästen med de extrema bakbenen!!

IMG_0518Mia Runesson och okänd häst, någon som vet vem hon rider här? Antingen Carlton Hill eller Faustino… Jag var ju helt säker på att vi inte såg Carlton, men har inte Faustino stjärn?!
IMG_0532IMG_0647 IMG_0666Linnéa Holmgren och Indiana Joe, som kom på en fin 2:a plats i kürfinalen för ponny. Linnéa var yngst i startfältet och red dessutom på den enda c-ponnyn! Starkt gjort! (De tävlar för samma klubb som Maria, RS Grums!)

IMG_0696Segraren i ponnyküren, Amanda Svanberg och Lykkes Chester.

IMG_0798 IMG_0825Emilie Nyreröd och Vilgot i 7-års kvalet. Ett ekipage jag och Mini tävlade mot i våras! De har kommit lite längre än oss. 😉

IMG_0983 IMG_1030Underbara Floricello 1219 och Andreas Helgstrand. Vilken häst! Segrade i 5-års finalen!

IMG_1327 IMG_1386Givetvis stannade vi kvar och tittade på den öppna träningen för Grand prix-ryttarna. Som mest tror jag att det var 15 stycken ekipage inne på banan, vi var i himmelriket!
Tinne och Patrik var två av dem, Don Auriello såg fin ut som vanligt, och Scandic gick bättre än någonsin. Jag har aldrig sett honom i en sådan fin form förut, kul att se att de fortfarande utvecklas.

IMG_1375Tinne vann ju idag, med Patrik på en 2:a plats! Spännande och se hur küren slutar i morgon!

Det var allt för nu! 🙂

//Emma

9 reaktioner på ”Några bilder från Falsterbo…”

 1. Det är Carlton Hill som Mia sitter på. Faustino har, precis som du skrev, stjärn och är dessutom lite mörkare 🙂

  1. Förvirrande, för enligt startlistan var vi inte på plats när hon red Carlton Hill! 🙂 //Emma

    1. Nää, vi kom ju med andan i halsen lagom till Rausing, enligt startlistan så startade Carlton Hill först! (Med reservation för att jag är komplett förvirrad, hjärnan funkar inte längre…) /Emma

  1. Och varför inte det om jag får fråga? Anton ser jättefin ut och jag hoppas du förstår att bilden visar en mikrosekund av ett helt ridpass… /Emma

   1. För att på bilden har han tappat ryggen o benen e bakom hästen. .. därav att ja inte tyckte den va smickrande då ja vet att han går bättre 🙂

  2. Undrar nog också vad du menar? Anton ser som sagt fantastisk ut vilket han också gjorde hela den öppna träningen. Underbart ekipage!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *