Film på lille Elton!

Här kommer film från träningen på Elton från i måndags. Jag vet inte om ni minns sista filmen jag lade ut, från i höstas? Det har hänt en del sedan dess !

Eltons fulla namn är Brodals Elton och är född 2000. Han är en B-ponny som precis kvalat till SM som går på Hammarö i Augusti, då med Ida Janzon i sadeln. Jag har hjälpt till med Elton regelbundet sedan förra sommaren.

/Maria

6 reaktioner på ”Film på lille Elton!”

  1. Så söt! Men hur lång e du? 😉 för du ser ju inte ut jätte lång med tanke på att du inte e större på elton men inte heller ser liten ut på Arras? 😀 jag är kort, 157 men har jävligt långa ben, har längre ben än mina vänner som e 165 perfekt som att jag rider dressyr 😀

    1. Haha perfekt om man inte väldigt gärna vill rida små ponnyer! Jag är 163 cm men har inte så långa ben vilket kan vara praktiskt ibland 🙂

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *