Lite mer film!

Hoppas ni inte tröttnar på filmvisning! 😉

Här kommer film från min och Minis träning i måndags. Jag var ut till Anki och tränade igår också, men den filmen kommer lite senare i veckan.

I måndags var Mini lite trögstartad, något som hon har vart en period nu. Anki sa att några av hennes hästar var likadana, och att man får vara noga med att ge dem skrittpauser och vänta ut det lite. Mini kommer alltid igång efter ett tag, så det är bara att vara kall.

Men det kändes riktigt bra, när hon väl kom igång. Jag har ju redan lagt ut klippet när vi rider bytena på diagonalen, ett klipp jag tittar på ungefär tre gånger per dag för att jag är så stolt, och på den här filmen rider vi bl.a. en del ur Msv B:5. Det gick riktigt bra, sist vi provade det så fick jag inte alls till bytet efteråt, men nu kändes det ganska lätt.

Vi ska också börja prova lite mer piruettarbete nu, något hon kommer att göra riktigt bra när hon orkar och förstår.
Jag frågade Anki igår om hon trodde att jag kunde rida en Msv B:5 innan året var slut, och det trodde hon absolut. (Hon började yra om Msv A:1-start om piruetterna börjar fungera, men jag tror hon fick en lätt sinnesförvirring… 😉 )

//Emma

6 reaktioner på ”Lite mer film!”

  1. Hej, jag har en fråga. Jag har tänkt köpa en ny hjälm och då tänkte jag att eftersom att båda ni har en typ av lättvikts hjälm från uvex och lamicell (i just de modeller jag funderar på att köpa) vilken av dessa hjälmar som är bäst/prisvärd?
    Tacksam för svar 🙂

    1. Vad kul att du tycker det! Det går stadigt framåt, väldigt roligt! 🙂 Mer film kommer.. 😉 /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *