Oklart…

Jag har blivit tillfrågad om att rida Lag-SM för RS Grums, en klubb som har en hel del ekipage som tävlar i klasserna runt St George. Det är en ära att få rida Lag-SM tycker jag och om jag skulle vara med i år blir det tredje året för min och Arras del.

”Kruxet” i år är att jag endast kommer att rida en klass (jag vet hur svårt det är att komma till final så jag gissar att det är precis lika svårt i år), som det ser ut nu och jag vet inte om jag tycker att det är värt att lägga så mycket pengar (uppstallning, bensin, boende etc) för att åka dit och rida en klass… Vi får se hur det blir i år! 

Förra året var det jag, Anki och Elin som red i laget, likaså året innan det!

/Maria

 

9 reaktioner på ”Oklart…”

  1. Jo en George på söndag em/kväll, för det första rider jag ogärna George och för det andra blir det väldigt sent för oss! Gud vad negativ jag känner mig 🙂 haha

   /Maria

 1. Jag förstår ändå dig, visst det är sm men det bränner ju hål i plånboken o kanske nån annan från ridklubben som vill få sin chans på sm 😀 jag vet iaf hur det känns inte få en plats man lovats/ hoppats på hihi

 2. Jag förstår ditt tänk, man märker att du har fötterna på jorden:). Om man bor nära så är det ju okej att rida sin klass och titta på sina lagkompisar utan att ruinera sig. Det handlar ändå om väldigt mycket pengar (det gör iofs alla meeting, oavsett om det är SM eller inte)

  1. Absolut är det så! Det blir ju extrema bensinkostnader också… Boende brukar ju inte heller vara gratis och uppstallningskostnaderna brukar ju ligga på 1300-1500 kr så det blir ju dyrt… Då vill man gärna starta ett par klasser om man ändå släpar med sig hästen 🙂

   /Maria

  1. Haha ja det kan ju hända! Men har ridit två tidigare år och var och red på SM:et på Strömsholm… Skillnad hade varit om jag aldrig ridit på ett SM tidigare, då hade jag inte tvekat en sekund!!!

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *