Film från i måndags!

Här kommer en film från måndagens träning. Anki tyckte att vi skulle börja träna på svårare saker, så vi red lite delar ur Msv B:5. Vi har ju haft svårt för öppnor överlag, och när de kommer på medellinjen blir det inte direkt lättare… Övergången till slutan sen känns relativt lätt – Mini är helt med på noterna där. Men som sagt, öppnan måste vi träna mer på!

Sen provar vi också det förvända halvbågen följt av ett byte. Ha lite överseende med den, det är första gången jag rider den vägen. Mini körde även sitt berömda studsbyte efteråt, är man inte beredd på det så riskerar man en whiplashskada och/eller ryggskott.. 😉

//Emma

9 reaktioner på ”Film från i måndags!”

 1. Det jag tycker verkar vara så himla bra med Anki är att hon liksom aldrig vänjer sitt öga på hur hästen går utan hela tiden har en bild av hur det ska se ut när det är ”perfekt” och strävar dit HELA tiden. Hon nöjer sig inte med ”halvengagerade” bakben t.ex. Superbra tränare, är riktigt avis på er som har möjlighet att rida för henne!

  1. Det stämmer verkligen precis! Vi är så jättenöjda med att ha henne som tränare!! 🙂 /Emma

 2. Fattar inte att ni kommer ihåg instruktionerna!!! Byten och bokstäver i en jäkla röra!
  Jag hade inte haft en chans och jag inser att jag inte har en chans som dressyrryttare med mitt minne! =D

  1. Hehe, du såg inte klippet jag la ut häromdagen? Jag har inte heller världens bästa minne… 😉 /Emma

 3. Helt otroligt vad fin hon börjar bli! Satt genom hela klippet och tänkte att en sån häst skulle man ha! 🙂 Men du är också duktig, så himla roligt att följa er 🙂 Och Maria och Arras för den delen!

  1. Tusen tack, ja hon börjar komma till sin rätt nu! 🙂 Jättekul att du gillar oss! 😀 //Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *