Full fokus! Eller?

Anki bad mig göra en relativt lätt ridväg i måndags. Jag påbörjade en helt annan, kom på mig själv, och blev totalt nollställd. Det kanske inte syns, men i det ögonblicket jag stannade hästen så hade jag absolut ingen aning om vad jag höll på med. Eller vart jag skulle. Eller vilken dag det var…. 😉

Tänk inte på annat när ni rider är mitt tips! 😀

//Emma

6 reaktioner på ”Full fokus! Eller?”

  1. Haha! Den har jag också gjort på Anki-träning. Kommer aldrig glömma Ankis kommentar (i en allmänt fundersam ton): vad gör du för något nu? Mitt svar: Jag har ingen aning!?!

      1. Och så hånade hon mig för att jag var tvungen att stå still och koncentrera mig när hon beskrev någon väg som innehöll en himla massa bokstäver och höger o vänster om vart annat, då var ju du nästan värre 🙂

  2. Haha, gött att se att det inte är bara jag som är virrig ibland och inte har någon aning om vad jag gör 😛

  3. Haha..hade den känslan i förra veckan då jag skulle rida en Pay & Ride i ett program jag aldrig tävlat i förut..och när jag hade gjort halt försvann hela programmet…började med att svänga åt fel håll….Behöver inte säga hur bra det gick sen 😉 Hade väääldigt mkt jobbtankar i huvudet då….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *