Full fokus! Eller?

Anki bad mig göra en relativt lätt ridväg i måndags. Jag påbörjade en helt annan, kom på mig själv, och blev totalt nollställd. Det kanske inte syns, men i det ögonblicket jag stannade hästen så hade jag absolut ingen aning om vad jag höll på med. Eller vart jag skulle. Eller vilken dag det var…. 😉

Tänk inte på annat när ni rider är mitt tips! 😀

//Emma

6 reaktion på “Full fokus! Eller?

  1. Haha! Den har jag också gjort på Anki-träning. Kommer aldrig glömma Ankis kommentar (i en allmänt fundersam ton): vad gör du för något nu? Mitt svar: Jag har ingen aning!?!

      • Och så hånade hon mig för att jag var tvungen att stå still och koncentrera mig när hon beskrev någon väg som innehöll en himla massa bokstäver och höger o vänster om vart annat, då var ju du nästan värre 🙂

  2. Haha, gött att se att det inte är bara jag som är virrig ibland och inte har någon aning om vad jag gör 😛

  3. Haha..hade den känslan i förra veckan då jag skulle rida en Pay & Ride i ett program jag aldrig tävlat i förut..och när jag hade gjort halt försvann hela programmet…började med att svänga åt fel håll….Behöver inte säga hur bra det gick sen 😉 Hade väääldigt mkt jobbtankar i huvudet då….

Kommentera