Lite spontant sådär!

Jag trodde att klasserna skulle vara fulla på Strömsholm, men det visade sig att Intermediaire I inte alls var det, så jag anmälde mig lite sådär oplanerat.

Det är ju något alldeles speciellt att tävla på banorna på Strömsholm. Jag har gjort det på ponny men har aldrig ridit på slottsbanorna med Arras, så det måste vi ju prova på! Det kommer såklart, i och med att det är SM den helgen, vara galet fina ekipage där vilket är superskoj. Vi får åka dit och inspireras av dem helt enkelt (och göra vårt bästa på tävlingsbanan givetvis).

Här har ni programmet: http://www.stromsholm.com/evenemang/stromsholmstavlingen/program-2/

/Maria

12 reaktioner på ”Lite spontant sådär!”

    1. Jag tävlade en ponny som heter Patrick, det var säkert någon FEI klass gissar jag! Det var mitt i sommaren minns jag och om jag inte minns fel så vann nog Emelie Nyreröd med Tim! Det var alltså enormt längesedan 🙂

      /Maria

  1. Vaa hade du Patrick? Honom ville vi köpa tror jag, eller, vi fick tips om honom, det var nog du som red honom då! Det slutade dock med att jag köpte storhäst i slutändan. Kan du inte skriva om ponnytiden, vore jättekul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *