13 reaktioner på ”Film från starten i Örebro!”

 1. Fina! Jättefina. Tycker det är så sjukt kul att se när ekipage som jag tävlat mot utvecklas, även om jag inte har någon häst just nu är det så kul att kunna ”hänga med” ändå. Jag vet att när vi red samma klasser så tyckte jag att han var så himla fin, och alltid så snyggt och prydligt ridet av dig också. Nu längtar jag tillbaka så mycket, vill också rida Int 1!

  1. Tack så mycket! Skoj att du hänger mer och uppdaterar om hur det går för oss! Hur går det för dig? Int 1 är inget omöjligt mål 🙂

   /Maria

   1. Lite studier kvar sen blir det jobb och skaffa ny häst, troligtvis nånting yngre, om man inte har tur och hittar en mer utbildad häst för en summa jag har råd med. Med Benjamin var vi startklara för Int 1, liiite stora piruetter men tvåorna satt stensäkert och allt annat var bra, blir kul att jobba med en ny häst sen!

  1. Tack så väldans! Skoj att det ser lätt ut 🙂 Det är ju det som är meningen med dressyr! Tacktack!

   /Maria

  1. Tack så mycket Matilda! Vad skoj att han ser trevlig ut att rida, för det stämmer verkligen! 🙂

   /Maria

 2. Bra ridet Maria! Ser ju prydligt och öht fint ut! Tycker att travökningen och galoppfattning blev ”The highlights” i det här programmet men bytena är riktigt trevliga för det mesta också!
  Duktigt!
  Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *