Guld!

Vad hade man gjort utan sina medhjälpare? De är värda guld!

Min kära mor hittade jag ingen bild på men syster, far och pojkvän får äran att visa upp sig lite 😉

20130527-151138.jpg

20130527-151147.jpg

20130527-151211.jpg

/Maria

2 reaktioner på ”Guld!”

  1. Var tvungen att fnissa lite när jag såg bilden på din pojkvän för jag blev så förvånad! Ta det inte fel nu för jag menar inget negativt alls! Bara det att jag hade en bild i huvudet om hur jag trodde att han såg ut och det stämde inte alls med verkligheten! Hahaha är så lustigt när hjärnan redan har målat upp en bild av hur något/någon är. 🙂 Menar dock absolut inte att han är ful! 😉

    1. Haha vad kul! Det är lite samma grej som att de som bara ser mig i stallet inte alls kunde föreställa sig att jag är en sådan där tjej med tatueringar, det stämde inte i deras förutfattade meningar om mig:)

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *