Bara en dag för mig!

Det verkar som att nästa tävling för mig blir först om två månader. Både på gott och ont, det som kan vara bra är att jag kan lägga krut på svårare rörelser, som kommer i nästa klass. Det är svårt att hinna med att träna ordentligt på dem när man är mitt uppe i tävlingssäsongen. Blandar jag in ettorna så kan det lätt bli ettor istället för tvåor inne på banan och det vill vi ju inte!

Det som är lite trist är att i Hagfors blir det bara en dag för min och Arras del. Vi brukar ju alltid åka upp och ha en mysig helg där uppe, käka gött på kvällen och mysa runt på tävlingsplatsen. I år går St:George och Intermediaire I på samma dag (söndag) och på lördagen finns det tyvärr inga klasser för oss…

Förra året hade vi en kanonhelg med vinst i St:George och en tredjeplats i Intermediaire I.

/Maria

7 reaktioner på ”Bara en dag för mig!”

  1. Skulle du vilja berätta vad det är för märke på din hjälmen du har på bilden, och om du vet vart man kan köpa den någonstans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *