Film från söndagens start!

Jag försökte lägga ut filmen i morse men misslyckades, jag gör ett nytt försök. Här kommer söndagens ritt (Intermediaire I):

http://www.youtube.com/watch?v=F76DUpYMIBM&feature=share&list=UUb8z_WaHho6QYX94UKnK6rQ

 

/Maria

8 reaktioner på ”Film från söndagens start!”

 1. Jätteduktiga! Har nyligen debuterat ettan, också med en häst som inte har så stora gångarter. Du och Arras är en stor inspirationskälla för att fortsätta träna och tävla eftersom ni bevisar att det faktiskt går att slå sig in på bra procent trots att man inte har en häst som inte har så mycket ”gratis” i gångartsväg. Med noggrann och korrekt ridning kan man komma långt ändå, vilket ni är ett bra exempel på! Har själv upplevt att det blir mer uppskattat ju längre upp i klasserna man kommer, jag får till exempel mer positiva kommentarer nu än vad jag fick i MsvB trots prickfria program. Det finns hopp om framtiden! Keep up the good work! 🙂

  1. Åh vad underbart att höra, tusen tack för det och vad glad jag blir att vi ger inspiration!

   Det GÅR faktiskt, trots att vi har hästar som inte har det mest häpnadsväckande gångarterna, med tre bra gångarter och noggrann ridning kommer man långt ändå. Det är svårt men det går och det är ju så underbart! Ju högre upp i klasserna vi kommer, desto fler svåra moment blir det som man kan försöka samla poäng på genom att utföra dem så korrekt som möjligt!

   Lycka till framöver 🙂 /Maria

 2. Herregud va fina ni är!!!!!!! Har följt er blogg slaviskt i typ ett år, fattar inte varför ja inte kommenterat tidigare! Ni ger verkligen inspiration! Så kul att följa er utveckling och de roliga Anki-träningarna, passar på att ta till mej endel tips till min egna ridning!

  1. Taaack!! Och vad kul att du äntligen kommenterar, det tycker vi om! Härligt att du kan inspireras av oss också, då blir det roligt att lägga ut filmer 🙂

   /Maria

 3. Så fina ni är. Välridet, han ser så lydig ut och lätt och fin i handen! Ser enkelt ut! GRATTIS.

  1. Tack så jättemycket! 🙂 lydig är han verkligen det kan man vinna mycket på!

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *