Hjälp mig snälla!

Jag tänkte kolla på kandar igen. Jag vill ha ett i samma färg som jag har nu, det är inte mörkbrunt utan lite rödare/ljusare och jag gillar den färgen. Jag tänker inte lägga ut flera tusen kronor. Det får gärna vara rundsytt.

Har ni tips åt mig? Emma hittade ett superfint i höstas som kostade runt 1500 kronor men nu hittar jag inte det!

Ge mig gärna tips, och länka gärna dit det går att köpa det!

IMG_6538

 

/Maria

13 reaktioner på ”Hjälp mig snälla!”

 1. Menar du det från Glengordon… tror modellen heter amadeus, equalityline som är de som tar in dem. Men jag rekommenderar INTE detta kandar 🙁 . Tappade all färg efter första tvätten, jättetråkigt för det är jättefint! Stort i storlekarna men alla spännen i nacken å fint å rundsytt.
  /caroline

  1. Och jag tycker kvalitet och passform på Premieras kandar är urkass… Stelt och plastigt, sitter himla konstigt på hästen. Jag är visserligen kräsen när det gäller läderkvalitet, mitt kandar är från Döbert. Men har Hööks träns för 500 kr som har bättre kvalitet och passform än Premiera!
   Dessutom är det bruna så mörkt att det nästan går mot svart så går ju bort oavsett.

   1. Jag håller helt med, tycker de billiga kandaren från Hööks har bättre kvalitet på lädret och passformen än Premieras!

    1. Jag håller med, lädret är riktigt uselt på Premieras.. Så satsa hellre på något från Hööks isåfall. Dock är jag hemskt nöjd med mitt från BR, dom är snäppet dyrare och ganska lika Premieras 🙂

 2. Hola bandola Maria!

  Tänkte hålla med föregående talare att det där bruna tränset från Döbert är toksnyggt, men är det inte exakt ett sånt Arras har på bilden?

  Jag är oxå, precis som du kräsen när det kommer till läderkvaliteten. Det tråkigaste som finns är när lädret inte håller måttet! Tänkte oxå ge mig ut på tränsjakt igen och jag tänkte höra med läderkvalitets-Maria vilket märke du tycker håller högst kvalitet som du provat (i mellanprisklassen)?

  Har insett för rätt länge sedan att det ändå lönar sig att gå upp några hundringar och få bättre kvalitet, men tycker ändå man brukar få bli småbesvken efter ett tags användning ändå.. Ha det fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *