Elton idag!

Idag red jag Elton i ridhuset. Jag var med och kikade på Ida som red för Anki igår, så jag kunde se vad jag skulle jobba med. Skänkelvikningarna är bättre till vänster än till höger, så jag övade på den till höger och tyckte att de kändes bra. Igår backade han något i halterna men det gjorde han inte idag så det kändes bra!

Jag satte honom ordentligt i galoppen, eftersom Hannah ska tävla imorgon och väger hälften av min vikt, så orkar hon inte riktigt sitta emot när Elton skuttar upp med rumpan, men idag var han fin i galoppen och formen var också bra. 

Jag böjde igenom högersidan ordentligt och försökte få högerbogen intill kroppen, jag red några slutor till höger där jag jobbade ordentligt med högersidan. Det tycker han är lite jobbigt och efter galopparbetet blev han lite trött, så jag red inte mer än 40 minuter och var nöjd med honom idag. IMG_8726

Gammal bild.

/Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *