Dags för träning!

Arras har nu lugnat ned sig, han verkar inte ha skadat sig under sitt psykbryt. Igår var Arras jättefin när jag red i ridhuset, så jag hoppas att han är i finform idag också!

Imorgon ska jag rida Elton och Arras och på onsdag ska Hannah tävla Lätt C på Elton på KRK. Till helgen är det dags för mig och Arras att starta igen, denna gång är det på Hammarö. Nära och bra! 

Idag ska nog Emma filma oss, så vi får se om vi kan knåpa ihop ett klipp framöver…

20130404-111338.jpg/Maria

 

7 reaktioner på ”Dags för träning!”

 1. Kul med träning! …ännu kuligare om det blir på film, för oss trogna följare att skåda 😉

  Lycka till med trimmandet inför helgen 😀

 2. Hej du 🙂
  Ska ni tävla på Gömmargården den 9 eller 11 Maj? Skulle vara roligt att äntligen få träffa er då vi ska hålla St George tävlingar.

  1. Hej! Nej tyvärr 🙁

   Vi åker närmast möjligt där det finns Intermediere I, nästa tävling efter hammarö är Örebro i slutet av maj!

   /Maria

 3. Hej! Vad fina ni är 😀
  Undrar lite vad ni tycker om Schockenmöhles schabrak? Köpte ett för ca ett år sedan som var helt perfekt när det var nyköpt men efter endast en tvätt var alldeles slappt, hade krympt, och bara såg konstigt ut. Men har nu gått och kärat ned mig i X antal av deras nya schabrak – vad tycker ni om kvalitén? Undrar om kvalitén helt enkelt varierar efter ”årgång” eller hur sjutton det ligger till..
  MVH Karin

  1. Jag tror att de nyare schabraken har bättre kvalité! Vi kan kolla med Emma för hon har ett nyare som jag tror hon gillar! Jag har två äldre modeller och de krympte också en aning och blev lite böjda tyvärr!

   /Maria

   1. Nästan alla mina schabrak har hållit sig bra i form. Men! Man måste följa tvättråden helt sinnessjukt noga, 30 grader och dra som tusan när de är blöta, annars böjer de sig. Ett av mina schabrak har dock krympt ihop ändå. /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *