Vårkänslor!

Idag red jag Arras på utebanan och till en början när jag skrittade fram var han lugn, sedan hände något och han började studsa runt och slänga med frambenen!

Jag hoppade upp efter ett tag och det gick bra, några små bryt fick han när det körde förbi någon motorcykel men annars var det lugnt. Otroligt skönt väder var det, riktigt skönt att äntligen kunna rida ute. Jag fortsatte på samma spår som sist jag red: aktivitet och energi fram till en stadig hand (med spöet mellan händerna)

Får jag ordentligt med snurr på Arras och lyckas jag med min jämna kontakt så känns han riktigt lättändrad och fin!

20130425-220732.jpg

/Maria

3 reaktioner på ”Vårkänslor!”

  1. Dessa känslor hos hästar är ett lika säkert vårtecken som att flyttfåglarna kommer åter 😉

    Ha en fin fin dag. Här i Norr strålar solen, hoppas ni har lika bra väder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *