Vi var också med!

Jag och Mini red också programridning idag. Jag valde att rida Msv B:2, eftersom vi ska starta det på måndag.

Först red jag hela programmet, och det funkade helt okej. Hon blev lite ojämn bak i en travökning, ett byte blev typ 10 meter för sent och orent, men annars hade vi fint flyt. Vi fick 63,7 % och en hel del feedback.

Bland annat tyckte Christina att jag red lite för mesigt och att jag skulle vara mer konsekvent med att nu ska hon gå fram, och nu ska hon tillbaka! Jag fick rida slutorna och tänka lite tvärare slutor och mellantrav, så det verkligen syns att hon korsar över. Vi fick också rida massor av ökningar på långsidorna och sen minska, jag drev för kung och fosterland, Christina var på mig som en hök! Nyttigt!
Det blev nästan en liten lektion där och när vi båda var relativt möra skulle vi rida programmet igen. Jag fick tips innan att dels tänka de långa slutorna som felställda skänkelvikningar, och i bytena skulle jag ha en jämnare galopp fram till bytet, samt se vägen framför mig. Inte göra för stor grej av det.

Andra gången vi red programmet kändes det mycket bättre, framförallt ökningarna och skolorna. Vi fick då 8 på en öppna och 7 på en mellantrav. Slutprocenten blev då 67,7 och det är jag ju såklart jättenöjd med!

Ingen film blev det, eftersom jag hade glömt att ladda kameran… Tror att Marias pappa knäppte någon bild på oss, men vi kanske inte fastnade. 😉

IMG_6706 IMG_6704Det får bli två tävlingsbilder istället! 🙂

//Emma

 

6 reaktioner på ”Vi var också med!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *