Programridning!

Idag har vi varit med på en programridning för Christina Strand. Jag red Intermediaire I med Arras och han kändes fin. 

Jag red först igenom programmet och blev bedömd, precis som en vanlig tävling, men sedan berättade hon vad hon tyckte att vi skulle förbättra. För vår del är det slutorna som måste förbättras. Jag red sluta – öppna – sluta, precis som jag gjort på träning men satte mycket mer tryck i honom. 

Jag fick även göra om en piruett som hon tyckte att vi kunde göra bättre. Arras kändes riktigt fin mot slutet! Jag tror att alla andra ekipage red igenom sitt program två gånger och fick två bedömningar. Christina frågade om jag ville rida igenom programmet igen men det kändes inte nödvändigt, så vi red bara igenom det en gång! 

Resultatet landade på galna 69,2 %

IMG_9302IMG_9301

 

/Maria

8 reaktioner på ”Programridning!”

  1. Wow vad Arras ser fin ut! Ännu maffigare än tidigare och ser ännu bättre ut i formen (även om det såklart är svårt att säga av bilder) än innan sin vila 🙂

    1. Skoj!! Ja det ä ju svårt att säga utifrån ögonblicksbilder men han har känts fin 🙂 Vi får hoppas att vi kan visa upp det på tävling också!

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *