Falsterbo?

Jag och Maria kommer ju definitivt inte iväg till Göteborg i år, väldigt tråkigt.

Vi är de sämsta i världen på att planera in sådana här saker, och att vi faktiskt har kommit iväg på vissa evenemang är en bedrift!
Nu håller vi på att vela om Falsterbo till sommaren. Och det känns ganska relevant att komma med ett beslut rätt så snart, om vi inte vill sova i bilen. Men det är många frågor. Har vi semester? (Eller rättare sagt, kan Maria vara ledig då?) Har vi råd? Finns det boende kvar? Vill vi? (Klart!)

Ja, vi får se om det blir Skåne till sommaren, men det hade helt klart vart grymt kul.
IMG_0736 IMG_0080IMG_9527 IMG_9820 IMG_9797//Emma

5 reaktioner på ”Falsterbo?”

  1. Vill dit men det passar inte i sommar då jag ska skaffa ny häst i Maj/Juni.
    Både tråkigt men samtidigt jättekul! 🙂
    Har varit hästlös ett tag så jag saknar det..

  2. Falsterbo e ju ett häst måste 😀
    Ska va där nere hela veckan min syssling bor där så e perfekt o så ska jag försöka hinna tränat med hennes unghäst för hon behöver hjälp med dressyren så många flugor i en smäll 😀 kommer bli underbart man måste ju bara älska Skåne 😀

  3. Jag har faktiskt ALDRIG varit i Falsterbo :O Har tänkt att åka dit flera gånger men det har inte blivit av… Har förstått att det är ruskigt härligt att vara där 😉 🙂

  4. Åh himmel! sedan jag var i Falsterbo för två år sedan så är jag fast!! Jag har redan lagt semester v 28, o det ser väldigt ljust ut! Tror inte det blir några bekymmer med semester…O ja, boende? Hm..skiter det sig så funkar ju det o bo i bilen några nätter..har man en V70 så är det bara o lägga ner sätena…Vill man så går det =) Kanske ses där vid framridningsbanan… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *