Inspiration!

Jag såg det här videoklippet på Emilie Nyreröds blogg. Vilken häst!

Efter att ha sett detta blev jag sjukt ridsugen, och hoppas att Mini kommer att springa så där idag! 😉 (Sir Donnerhall II skulle också kunna vara en potential kavaljer till henne i framtiden… Osäker på vad han lämnar för storlek dock!)

//Emma

5 reaktioner på ”Inspiration!”

  1. Han är riktigt fin Sir donnerhall II 🙂 Jag köpte min häst av Emilie Nyreröd och jag är så glad för deras skull att det går så bra för deras fina hingst 🙂 Det är dom värda, det är en otroligt trevlig familj det där, familjen Nyreröd! /Dennis

  2. Han är fantastisk! Jag hade nog dock hellre valt sezuan isåfall, han fick ju ynka 99% igår 😉
    Båda två är outstanding men när man får se Sezuan på hemmaplan så inser man hur bra han faktiskt är. Han är fin på videosar och så med, men alltså live på träning… Jag vet inte vad jag ska säga. Jag hatar han, för det går inte jämföra någon annan häst mot honom 😉

    1. Sezuan är ju helt fantastisk, men jag vågar inte ens tänka på vad det kostar att betäcka med honom… 😉 //Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *