Lill-lördag!

Idag är det onsdag och både Arras och Elton har blivit ridna. Elton har haft en liten minivila, och har ridits ut 2 dagar i skogen. Det märktes från start då Elton var mer styv, sned och stel jämfört med i lördags, ingen katastrof men jag fick inte till någon klockren känsla. Jag ville försöka mjuka upp Elton, flytta honom för skänkeln och göra honom rund och mjuk i kroppen. Det blev aningen bättre efterhand och jag hoppas att han känns okej för Christine imorgon. 

På Arras hade jag kandar för första gången på mycket länge och han kändes riktigt fin i munnen, så det var skönt! På honom försöker jag sätta lite mer press, öka svårighetsgraden en del och idag gjorde vi lite piruettjobb som kändes helt okej. Jag provade även att göra slutor i galopp, två stycken över medellinjen. På måndag är Anki tyvärr borta, så vi får öva på själva nu framöver.

Jag provade även att trampa honom några steg för att se om han kom ihåg det jobbet sedan i höstas, och några steg fick jag allt till, det gick lite för mycket framåt kanske, man önskar att han kan trampa till mer på stället, men det får jag öva mer på framöver. Jag har en hel del jobb resten av veckan, omdömen som ska skrivas och prov som ska rättas, jag jobbar även på Stadium i helgen, så jag kommer inte blogga så jättemycket!

20130227-190807.jpg

/Maria

6 reaktioner på ”Lill-lördag!”

    1. Ja, riktigt skoj! Jag började nya jobbet i början av januari och ska få utökad tjänst nu! Jag trivs jättebra och har fina elever, men det är lite halvdrygt att pendla 50 minuter enkel resa, men är verkligen nöjd över att ha fått ett jobb som det jag är utbildad till. Erfarenhet = toppen!

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *