Underbart väder!

Herregud vilket väder vi har i Karlstad idag, helt perfekt. Blå himmel och runt nollan!

Idag är det dags för Ankiträning, känns som att föregående vecka gick väldigt fort. Jag är extremt peppad inför träningen i eftermiddag och jag hoppas att Anki kommer se förbättring sedan förra veckan.

Igår när jag red satte jag ganska mycket samling i Arras, red en del passage och växlade mellan passage och samlad trav. Jag provade även att gå in i några piaffsteg. Arras svänger in vänster bak när jag gör detta, så där fick jag vara tydlig med att han skulle sätta sig även på vänster bak.

Denna veckan jobbar jag alla dagar utom onsdag. Ha en trevlig dag!

20130225-114132.jpg

/Maria

En reaktion på ”Underbart väder!”

  1. Härligt soligt väder hos oss i lilla Mullsjö också. Tyvärr jobbar jag till 17.00 i em, men hoppas på att det är soligt i morgon också, när jag slutar 14.00. Jag har också ledig onsdag (varje vecka 😉 ). Hur skönt som helst! Hoppas träningen går bra idag 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *