Kollar in tävlingar…

Första start är ju om en vecka, i Sunne. Då har vi inte startat sedan i mitten av oktober, och jag gissar på att Mini kommer tycka att det är väldigt kul. Det kommer nog ta ett par starter innan hon sansar sig, men förhoppningsvis kan jag få henne samarbetsvillig inne på banan, trots spänningar. Nu brukar hon ju absolut inte vara istadig på något vis, men hon kan bli ganska innesluten och opåverkbar.

Efter Sunne (där vi rider en Msvb:3) blir det en månads uppehåll innan nästa start, som blir Örebro den 1 april. Då startar vi en Msvb:2. Veckan efter finns det en Msvb:3 i Mariestad som jag är lite sugen på, dock har jag tydligen lyckas pricka in att jobba under varenda tävling hela våren, så jag måste försöka byta bort lite. Ska jag ta ut semester varje gång, så kommer jag inte ha en enda dag kvar till sommaren, och det är ju rätt så trevligt att vara ledig då… 😉

Det är lite dåligt med tävlingar under våren för oss, men fram i maj börjar det fyllas på lite! Jag känner ingen stress med att tävla, men det är ju väldigt kul att komma ut lite. Hoppas på ett bra år! 😀

IMG_9323 IMG_1144 IMG_0461 IMG_0446

 

//Emma

8 reaktioner på ”Kollar in tävlingar…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *