Elton i toppform!

Idag red jag både Arras och Elton på förmiddagen, en finfin start på lördagen med andra ord. Arras fick gå ut i skogen, något som var mycket uppskattat. Han var superladdad!

Elton red jag i ridhuset eftersom han ska tävlas imorgon i Åmål. Elton var också piggelin och kändes fin redan från start. Han var inte lika sned som sist och jag började med att lossa honom i sidorna. Jag övade sedan på bakdelsvändningarna, eftersom Christine berättade att hon haft lite problem med dem till höger. Jag checkade av dem ett par gånger och de fungerade fint.

Jag checkade av skolorna, jag red på en 10-metersvolt ungefär vid X, såg till att han var helt loss i sidan och övergick sedan i en sluta till hörnbokstaven. Inga protester, de flöt på fint och jag var väldigt nöjd med dem idag. Jag checkade även av öppnorna i båda varven och även de flöt på fint.

I galoppen kollade jag först hur han kändes i högervarvet som vi har haft lite problem med och han var klart bättre idag än senast, jag red böjda och raka spår och provade även att vända rätt upp på medellinjen för att göra halt vid X. Jag kollade även så att ryggningarna fungerade. I första ryggningen blev han lite ostadig i formen, så jag gjorde om den två gånger och då såg jag till så att han var rundare i formen!

Jag red även en del förvänd galopp, och lade in några enkla byten. Elton satte sig fint och var lugn och sansad i skritten i bytena. Ett kanonpass helt enkelt och idag kändes det som att jag kunde göra allt möjligt med Elton, jag provade till och med att rida lite arbetspiruetter, väldigt stora sådana men det kändes riktigt bra! Jag hoppas att han är i en lika fin form imorgon!

20130223-124640.jpg

20130223-124648.jpg

 

/Maria

2 reaktioner på ”Elton i toppform!”

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Märi skriver:

  Ni verkar ha väldigt mysiga stigar i skogen att rida på 🙂

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 dressyrsnack skriver:

   Det har vi verkligen 🙂

   /Maria

   Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *