Fredag!

Nu är jag precis hemkommen efter ett stallbesök. Idag red jag samtidigt som Emma André och Jennie, alltid trevligt med sällskap och vi har även en del givande diskussioner under tiden vi är i ridhuset. Jennie menade att hon verkligen inte känner sina sittben, vi provade att sitta på olika sätt i sadeln och kom fram till att om vi svankade aningen så kände vi sittbenen bättre.

Det är skönt att ha kunniga människor runt omkring sig, då kan man tipsa varandra om man behöver hjälp.

Arras känns bättre och bättre för varje gång jag rider, idag var han ganska eldig, så jag hade lite svårt att få honom att inte springa i 120 km/h. Men efter ett tag lugnade han ner sig och blev riktigt fin mot slutet. Det känns som att rör sig mer och mer genom kroppen nu!

 

20130222-172105.jpg

20130222-172115.jpg

 

/Maria

5 reaktioner på ”Fredag!”

  1. Tack för hjälpen och tipsen idag! Åkepåke lossnade till slut trots att jag inte känner sittbenen, ha ha,. Skämt åsido så funkade det bättre med lite svank och om jag verkligen fokuserade.

    1. Det är ju det som är så svårt, att man ska fokusera på allt samtidigt 😉 haha! Gött att det funkade, vi får hjälpas åt vid fler tillfällen !

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *