Ny idé!

Är det bara jag som har tänkt på att man alltid blir kallare om den handen som man håller spöt i? Jag blir alltid det, och blir väldigt stel och kall om den handen.

Så jag kom på en superidé! Spö med värmeslinga i handtaget!! Det måste bara bli en revolution inom hästvärlden, eller hur?! (Eller finns det kanske redan…?)

20130201-190132.jpg
//Emma

6 reaktioner på ”Ny idé!”

  1. Brukar funka ganska bra att byta hand, eller röra på fingrarna 😉 Dock är det som om (iaf jag) helt plötsligt bara har EN fungerande hand när jag sitter där i sadeln, den andra är inte ens införstådd med hela den här grejen att hålla i ett spö…. ^^, Hjärna med kroppskontroll? Ohnej! 😀

    1. Jo jag vet att man måste röra på fingrarna, men jag tänkte att man skulle slippa och bli så kall om dem? Jag menar när man väl måste röra dem är det ju egentligen för sent.. 😉 Däremot har jag inga problem att hålla spöt i ”andra handen”. (Vet inte heller vilken hand jag föredrar… 😛 ) //Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *